DAGENS SPANINGAR

Inga råd eller investeringsråd, bara egna tankar. Gör alltid din egen analys.

Allt jag skriver är egna tankar ingen analys, gör alltid din egna analys.

Ny månad och fortsättning på fantastiska rapportperioden. Denna vecka är det lugnare med innehav men två av mina större innehav rapporterar iaf, IPCO och Aspire. Två bolag som jag har höga förväntningar på inför rapporten.

Hade inte riktigt koll på alla rapporter igår, hade hela 8 rapporterande bolag igår:) Aqualis Braemar levererade en bra rapport, både vindkraft och oljessektorn var på uppgång. Inget exceptionellt i rapporten de fortsätter på inslagen väg och jag är fortsatt väldigt positiv till bolaget.

Hektisk rapport morgon idag ochså. Tre bolag som jag äger rapporterar idag. Evo levererar ännu en fantastisk rapport, fortsätter expandera och bygga nya studios. När ska tillväxten ta slut?

Som ni vet är jag ute ur Kindred, när jag kollar på deras q3 är jag väldigt glad. Q3 blev väl något sämre än förväntat, men deras trading uppdate minus 61%. Alltså 61% sämre än förra året. Jag hade räknat med 35-40% sämre pga att man tappat Holland. Men detta, det kommer bli slakt. Vi får komma ihåg att det...