Buy and Hold Vecka 1

07.11.2021

Bara mina egna tankar gör din egna analys.

Plan

Jag kommer ha hävstång på portföljen. börja med att fylla på med de bolag som är mest undervärderade för tillfället. Balder som i nuläget är ganska rikt värderad. Balder som med liten freefloat och stort innehav i många fastighetsfonder kan bli ordentligt straffad vi minsta tvivel på fastigheter såsom räntehöjningar. Har du hävstång blir du straffad åt båda håll så kommer något innehav inte vara iaf rimligt-lågt värderat så kommer jag inte plocka in det. Jag kommer vänta tills det blir rimligt värderat, om det inte blir det under tiden jag bygger portföljen, så blir det utbytt mot ett annat innehav.

Målet är att ha 25 000 i 14 innehav. Jag får aldrig sälja en aktie. Om det inte blir kris med belåning och jag måste sälja.

Jag hade 5000 i likvider på Nordnet, samt belåning på kontot.  Har börjat med att plocka in ett innehav som jag inte presenterat 4116 kr har jag i det innehavet, samt 4490 i IPCO och 376 i Lundin Mining. 580 i ett innehav jag inte presenterat, och några innehav jag köpt en aktie i.

Marknadsvärde på portföljen 10 705 eget kapital 5379. Till nästa vecka hoppas jag ha en Shareville länk i presentationen.

Hoppas ni får en fin söndag!